Bergmans Kinematograf 2.0

I december fick vi den glädjande nyheten att Svenska Filminstitutet tilldelar oss fortsatt stöd för att arbeta vidare med att tillgängliggöra Ingmar Bergmans filmarv och nå fler barn och unga med vår ”Kinematograf”.

Vi tänker nu stort och kommer i samarbete med BUFF – Barn och ungdomsfilmfestivalen i Malmö genomföra skolworkshops, drop-in för ALLA och seminarium för mediepedagoger och andra intresserade. Vi är så glada att ha fått denna möjlighet att nå ut till ännu fler. STORT TACK till Svenska Filminstitutet!

Dessutom ska vi visa ALLA filmer från projektet Bergmans Dämoner i samband med våra workshops på BUFF, hoppas vi ses där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: