Bergman i skolan

det-sjunde-inseglet_001

På Svenska Filminstitutets hemsida kan man läsa om Bergman i skolan. Väldigt bra inspiration för er som vill arbeta med Ingmar Bergmans filmskapande tillsammans med barn och unga. Det finns också filmhandliedningar till några av Ingmars mest kända filmer. Besök filminstitutet och läs mer!

Lusten till allt detta – till konsten – är den verkligt betydelsefulla lärdomen att dra ur Bergmans verk. För Bergmans konstnärskap är fritt att ösa ur, låta sig begeistras av, ställa sig skeptisk mot eller helt enkelt ha roligt i sällskap av.

Bild: SF. Bengt Ekeroth i Det sjunde inseglet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: