Creative Force – Children on the run

Bergmans Kinematograf är en stor del av projketet ’Children on the run’ som vi fått stöd från Svenska Institutets program Creative Force för att genomföra. Ett utbyte kommer ske mellan lärare och elever på Trollbodaskolan Hässelby, Bobergsskolan i Norra Djurgårdsstaden och en skola i flyktinglägret Shatila i Beirut, Libanon. Vi har kallat det för en ”brevväxling i film”.

”We want to initiate a project that uses animation and film making as a participatory method, telling the stories of the children in the Shatila refugee camp and amplifying their voices. The project seeks to support teachers in their work with providing learning opportunities and create platforms for raising children’s experiences, dreams and beliefs throughout media.”

Tack Svenska Institutet för att ni tror på vårt projekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: