Den stora kinematografen

TACK alla inblandade för ett fantastiskt BUFF! Vi provade den stora Kinematografen för första gången och den fungerade bra. Här kommer några bilder som BUFFs fotograf tog under vår öppna workshopdag. Underbar!

2 kommentarer på “Den stora kinematografen

Add yours

  1. En STOR kinematograf! Vilken fantastisk idé! Jag var på kursen i Flen i april och har provat på att göra egna kinematografer av kartonger i olika storlekar, men det har aldrig slagit mig att man kan göra en så stor. Tackar ödmjukast för idén. 🙏 / Veronica

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: