Nya lådor

Bergmanstiftelsen finansierade 50 lådor, som omedelbart bokades in och fördelades runt om i landet. Lådorna tycks vara ett perfekt verktyg för elevernas filmverksamhet i kombination med en läsplatta med animationsprogram. Vi noterar intresset för lådorna och undersöker möjligheterna att beställa en större post av lådor som om möjligt kan fördelas till ”depåer” ute i landet. Man köper eller lånar en låda från en depå, och vi undviker kostsam och tidsödande hantering med lådor lagrade i Stockholm. Var och vilka dessa 10 depåer är, vet vi inte ännu. Inte heller på vilka villkor en depå fungerar. Men vi vill komma närmre användarna och underlätta transporten av lådor. Finns kanske andra bra lösningar. Välkomna med förslag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: